Łatwiej będzie wypić NITRIDRINKA przez słomę, pomału, niech sobie pociąga. Przetestowałam, z dobrym skutkiem, inne napoje tak samo.
Serdecznie pozdrawiam
_________________ Teresa
Mąż odszedł 19.09.2011 DRP
nutridrinki wczoraj tata spróbował. Pił truskawkowego, i nawet dość mu smakowało, choć jak stwierdził do Tatry mocnej czy wyborowej się chowa:) zobaczymy jak dzisiaj będzie z apetytem... a gorączka na razie opanowana i oby tak dalej...
Moja mama też piła nutridrinki.
Czytałam jak tata był chory w necie przepisy na zupy na bazie nutridrinków o samku naturalnym. Był przepis na zupę brokułową i pomidorową. Może warto spóbować ? Jedzenie urozmaicone i pełne wartościowych witamin, które teraz są dla taty niezbędne
Nie ma za co. Kiedyś znajomej znajoma mówiła, że bardzo dobrze robi dla chorego na raka picie barszczu czerwonego swojskiej roboty.
Trzeba szukać najlepszych rozwiazań dla bliskich. Próbować tego co się da
Hej wszystkim,
Terlewa, co do piwka bezalkoholowe, to jak tacie się polepszy to mu nawet kupie alkoholowe jak będzie chciał, ale wtedy leki przeciwbólowe na bok, więc będzie musiał zdecydować które znieczulenie wybiera:)
dzięki smutasek1983, za pamieć. Ogólnie tata lepiej, gorączka opanowana, mniej go kaszle, ale dalej ma duszności niestety (przypuszczam, że tak już będzie:( i strasznie jest słaby. stara się coś przez dzień pochodzić, bo jutro ma wizytę u onkologa i boi się że nie dojdzie do gabinetu. wczoraj zjadł 3 posiłki, solidny obiad i wypił nutridrinka;) Mam nadzieję że apetyt się już będzie utrzymywał.
Tak jak pisałam, jutro ma badania krwi, i w zależności od nich będzie decyzja czy dadzą kolejną dawkę topotekanu - tata strasznie się denerwuje, ja zresztą też. Tak więc proszę trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło jutro.
A puki co miłego dnia wszystkim życzę
[ Dodano: 2013-02-14, 12:59 ]
Tata zakwalifikował się do 2 dawki topotekanu:):) puki co tylko tyle wiem, ale myślę że zawsze to krok do przodu:)
Tego akurat nie wolno Wam zrobić Zawartość alkoholu w piwie jest niewielka, a odstawienie leków może spowodować rozhuśtanie się bólu i niepotrzebne cierpienie Taty.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum