Wcześniej mi ten wzrost nie przeszkadzał, zadowolona byłam i nie miałam nigdy wcześniej żadnego kompleksu co do tego,dopiero teraz bo się niska czuję przy tym facecie.
Ja bym bardzo chciała właśnie zrozumieć tą chorobę i wiedzieć na czym stoje ,czy są szanse jakieś na wyleczenie czy nie.
- żeby nie wyciągnąć rąk- bo będą do kolan a to już małpkami zalatuje,trzeba by było wisieć nogami do góry- jak mnisi-
Oj tak to bym nie dała rady i fryzurka by mi się rozwaliła
Dobra dość humoru, spokojnej nocy, buziaki M.
Że też facet zawsze musi być przyczyną kompleksów kobiety...
Jeśli się z nim spotykasz i jest Ci fajnie, to wzrost chyba nie ma większego znaczenia. A jeśli coś Ci w tym nie pasuje, to zapewniam - nawet jak będziesz wisieć na tym drążku niczym nietoperz 24/na dobę, to nic to nie da
To chyba nie jest najgorszy problem w życiu a hormonu wzrostu, bo masz kompleks z powodu wyższego faceta, raczej nikt Ci nie przepisze
ANA mam wrażenie że się trochę odtajniłaś Tak sądzę po awatarze
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Hm...kompleks masz ze jestes za niska bo nie masz 175 a facet z którym sie spotykasz jest sporo wyzszy...Hormon wzrostu odpada,żaden lekarz Ci nie przepisze tylko dlatego że masz kompleks niższości ale to wiszenie na drążku...próbuj próbuj-zaszkodzić nie zaszkodzi a nóż pomożę...tylko ciekawe co zrobisz jak sie okarze że ten 2 metrowy facet to nie jest mężczyzna Twojego życia a ten jedyny bedzie miał zaledwie 170...co wtedy???
Uśmiałam się okrutnie. Widać dziewczyno że Cie chyba jeszcze życie porzadnie nie doświadczyło skoro o czymś takim piszesz na forum onkologicznym. Masakra...
[ Dodano: 2010-05-31, 18:07 ]
dziś bym tylko spała, zakopana głęboko po ciepłym kocem, musiałam napalić bo zimno jest w domu.
Młodszy syn poci się przy wycinaniu Boba
Na wzrost polecam chińską kurację:Wali się bambusem pacjenta po piętach on póżniej chodzi na palcach co ma znaczący wpływ na wzrost.Najlepsze wyniki uzyskuje się u pacjentów z numerem buta powyżej 45-rozmiar ma decydujący wpływ na przyrost metrażu pionowego.W razie wznowy tj obniżenia wzrostu kuracje należy powtórzyć.Ilość zabiegów jest wprost proporcjonalna do wytrzymałości i jakości bambusa.Można również tenże masaż wykonać z drugiego końca pacjenta-bywają jednak poważne skutki uboczne-może powrócić logiczne rozumowanie.Nie wszyscy potrafią sobie z tym poradzić
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Na wzrost polecam chińską kurację:Wali się bambusem pacjenta po piętach on póżniej chodzi na palcach co ma znaczący wpływ na wzrost.Najlepsze wyniki uzyskuje się u pacjentów z numerem buta powyżej 45-rozmiar ma decydujący wpływ na przyrost metrażu pionowego.W razie wznowy tj obniżenia wzrostu kuracje należy powtórzyć.Ilość zabiegów jest wprost proporcjonalna do wytrzymałości i jakości bambusa.Można również tenże masaż wykonać z drugiego końca pacjenta-bywają jednak poważne skutki uboczne-może powrócić logiczne rozumowanie.Nie wszyscy potrafią sobie z tym poradzić
ale sie uśmiałam
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum