Nadzieja ale Ty cudeńka tworzysz ; jejki jak ja Ci zazdroszczę - ze mnie jest antytalent do takich rzeczy!!!
Przyłączam sie do pytania jusi: mozna takie cudeńka zamówić u Ciebie i kupic??
Sliczne aniołki. To z masy solnej? dobry pomysł na choinkę. Ja mam drewnianego aniołka przyklejonego na dobrej taśmie dwustronnie przylepnej do wewnętrznej strony drzwi wejściowych. Fajnie wygląda. Na takich cudach można dorobić do pensji. Sprzedajesz to gdzieś?
[ Dodano: 2009-10-29, 22:12 ]
Ja ostatnio wzięłam się za robótki ręczne. Czapka,szalik, sweterek. Bez rewelacji ale dla zabicia czasu super. Nie wymaga myślenia ewentualnie prostego liczenia. Słabo szło mi poruszanie się po domu więc musiałam zająć sie czymkolwiek ale gdzie mojemu szalikowi do "Aniołków Nadziei"
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Jogi,ale takie własnej roboty szaliczki,czapeczki itp są świetne!
[ Dodano: 2009-10-30, 20:24 ]
Ps.
A też macie takie coś:
-Jestem w szpitalu,patrzę na ludzi i zastanawiam się,czy to może ktoś z forum za kogo trzymam kciuki,z kim pisałam itp?
Bo ja to już chyba obsesję mam na punkcie forum ,ale pozytywną oczywiście
A ja od kilku dni słucham utworów Joe Dassin. Kojarzy mi się ta muzyka z latami kiedy byłam nastolatką i słuchałam jego utworów na tzw. magnetofonie kasetowym typu Kasprzak Smile
Ma pytanko. Czy ktoś z Was "uprawia" nordic walking ?
Wybieram sie w najbliższym czasie na taka mała wycieczkę w Pieniny własnie z kijkami i zastanawiam sie czy to trudne ? Wydaje sie że nie.
Trasa nie jest zbyt długa. Jaworki-rezerwat Biała Woda -zejscie do Szczawnicy. Trudno-co ma być to będzie. Najwyzej na drugi dzień bedą zakwasy Ale przeciez już z gorszymi rzeczami sobie radziłam
Miłka a trzeba sie jakoś specjalnie znać na tych chodzeniu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum