Poziom projektów jest bardzo wyrównany! Zobaczcie, jak głosują internauci - przedstawiamy wyniki głosowania z dn 19.12.2011 r.:
Forum Fundacji Onkologicznej DUM SPIRO - SPERO (głosów: 4409)
"Razem walczymy o misia" – Ludzie-Serca (głosów: 2605)
Fundacja Uniwersytet Dzieci (głosów: 2207)
W grupie raźniej - integracja i wsparcie dla rodzin osób z wadami rąk (głosów: 2018)
Dziemiany.net (głosów: 1841)
Egodziecka.pl (głosów: 1794)
Szukamy Was (głosów: 1732)
Psychowsparcie.org (głosów: 1691)
Statek e-wolontariuszy (głosów: 1625)
Słowa i Rzeczy (głosów: 1610)
Wirtualna Konferencja "Porozmawiajmy o dawstwie" (głosów: 1477)
"Kandydaci 2011" (głosów: 1423)
Gratuluję Drogim Forumowiczom oraz wszystkim naszym Sympatykom dzielnie nas wspierającym
którzy przyczynili się do takiego wyniku.
Proszę o dalsze konieczne wsparcie - do zakończenia głosowania jeszcze daleko i bez Waszej pomocy wszystko jeszcze może ulec zmianie.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Niesamowite, gratuluję
Ale Dziemiany i Szukamy Was podskoczyły A myślałam, że wyniki będą później.
No ja dalej głosuję, mam nadzieję, że wynik się nie zmieni.
Trzymam kciuki i głosuję
_________________ Practise random kindness and senseless acts of beauty.
Dobro jest w każdym z nas.
Świetnie, świetnie, po prostu świetnie
Ale nie ustaje w głosujemy i namiętnie czynimy swoje powinności co dzień, tak aby ostatecznie było . Mamy wygrać całą 'wojnę', a nie pojedyncze bitwy .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
i tak dalej trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2011-12-19, 19:48 ]
a i
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Brawo , brawo , brawo. Jak co dzień 4 + 2 od synów. Myślę, że tylko dzięki naszym głosom oddawanym dla naszej Fundacji dum spiro -spero, inne Fundacje mają taką punktację .Widać jaka jest mobilizacja na naszym Forum. Gratulacje i tak trzymać do końca grudnia .
- uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj..na dzień szczęśliwy nie czekaj...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum