Zaczynam się troche załamywać bo docierają do mnie po kolei kolejne fakty. Chcę żyć jeszcze długo, z moim mężem i dzieciakiem w zdrowiu i radości.. :( Sie rozklejam ..
"Zaczynam się troche załamywać bo docierają do mnie po kolei kolejne fakty. Chcę żyć jeszcze długo, z moim mężem i dzieciakiem w zdrowiu i radości.. :( Sie rozklejam .."
Najgorsze jest że nie mam lekarza, którego mogłabym się rzeczowo wypytać. Zaufanego jakiegoś onkologa-ginekologa najlepiej. Podstawowych rzeczy nie wiem... nawet tego jaki poziom zaawansowania raka, nic.. Nie wiem ile mi lat/miesięcy zostalo... W internecie sprzeczne informacje. Mam mętlik w głowie :(
Nie myśl o tym, trzeba walczyć o siebie, o swoje zdrowie, walczyć o swoje maleństwo. Teraz jest to dla Ciebie szok, powinnaś się cieszyć z życia, które nosisz w sobie a nie chorować ale życie sprawia nam różne niespodzianki, nie zawsze miłe.
Musisz koniecznie znaleźć dobrego lekarza, który poprowadzi Cię przez tą trudną drogę.
Nie wiem ile mi lat/miesięcy zostalo... W internecie sprzeczne informacje. Mam mętlik w głowie :(
Mam nadzieję, że zostałaś odpowiednio pokierowana i masz swojego lekarza onkologa, który zdecydował przeprowadzić Cienie przez okres ciąży. Kibicowaliśmy tu już dziewczyną w ciąży, które zostały szczęśliwymi matkami i spełniały swoje marzenia.
Nie czytaj i nie szukaj w internacie informacji i statystyk.
Jest was teraz dwoje i myśl za dwoje. Nie załamuj się, tylko szukaj do skutku lekarza; onkologa prowadzącego.
Podaj skąd jesteś, czy nasz zielona kartę, jak jesteś prowadzona; wtedy będzie można więcej Wam podpowiedzieć.
[ Dodano: 2016-01-16, 22:06 ]
...i sorki... wziąłem to za watek główny
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum