Zuziu, o Tobie nie da się tak szybko zapomnieć Kurcze, szkoda że ta nieznośna noga, nie potrafi się choć na trochę uspokoić. Nic mądrego nie mogę poradzić ale ściskam Cię mocno ( tylko tyle potrafię ) Buziaki
Zuziu, jak o Tobie nie pamiętać . Zawsze czytam Twoje wpisy, ale jakoś umknęła mi Twoja odpowiedź (to było przed urlopem, trochę zaścigana byłam).
Miałam nadzieję, że jest lepiej, bo nic o tym nie pisałaś, no a Tobie nadal dokucza ta noga .
Cytat:
Krysiu ostatnio dużo pracuje, chyba za dużo?
Wiadomo, że praca jest ważna, ale Ty za dużo chyba nie powinnaś .
Mnie czeka parę wizyt kontrolnych, bo ostatnio trochę odpoczywałam sobie od lekarzy, ale czuję się ok, więc chyba jest dobrze.
buziaki
Krystyna
[ Dodano: 2011-08-10, 22:35 ]
Może sprostuję, ja często sprawdzam co u Ciebie słychać, ale ostatnio tylko u innych pisałaś, więc tam czytam.
Twoje zmagania z chorobą zainspirowały mnie do zalogowania się na forum (Twój wątek przeczytałam jako pierwszy), może więc dlatego często o Tobie myślę .
Ślę pozdrowienia
kochani, trafiłam tu przypadkiem, wpisując w wyszukiwarce swoje objawy bólowe, mianowicie ból w lewym pośladku. borykam się z nim już od 3 lat, nikt nic nie stwierdził ale też niewiele badań mi zrobiona, sama robię sobie morfologię co jakiś czas. i stąd moje pytanie czy mięsak o którym tu piszecie może zmienic morflogie? jeżeli tak to w jaki sposób?jakie parametry? bede wdzięczna za odp, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum