Zuziu, to twoje gorączkowanie jakieś dziwne jest . Jaka może być przyczyna ? Przecież to nie powinno tak być . Może jeszcze raz by ci posiew zrobili ? I jeszcze CRP podniesione . Zgwałć lekarza, żeby coś z tym zrobił wkońcu
[ Dodano: 2012-04-30, 21:53 ]
A tak wogóle to miło cie widzieć
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
A bierzesz jeszcze jakiś antybiotyk? Jak długo masz już gorączkę? (bo wydaje mi się ,ze kilka tygodni,co?)
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Nie nic nie biorę,bo lekarz stwierdził , że jeszcze poczekajmy... (bez komentarza).
Ale wczoraj stało się coś ciekawego, mianowicie przy zmianie opatrunku zauważyłam, że okolica rany w pachwinie jest mocno ocieplona jakby nabrzmiała. Lekko nacisnęłam i wystrzelił czop ropny a następnie polała się dość duża ilość ropy (chyba) a potem strumień krwi.Ale nic to, najważniejsze, że się opróżniło.
Być może to była przyczyna wzrostu CRP? W poniedziałek wykonam kontrolne badanie i zobaczymy.
Cześć Zuziu . Dobrze, że ropa wylazła . Może rzeczywiście to była przyczyna . Oby się tam więcej nie zbierała w każdym razie . A czy rana się zmniejsza ?
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum