Dario ,Serce moje, napisz mi koniecznie na adres mailowy,który znasz,bo już pisałyśmy sobie,nr telefonu.Piszę tutaj,bo mam wrażenie,że nie zaglądasz na moją pocztę.
Witaj Dario fajnie usłyszeć coś dobrego, nawet niewielka poprawa w samopoczuciu to jest mimo wszystko bardzo dużo. Cieszę się że pomoc psychologa się przydała, bo mimo wszystko nie każdy umie z niej korzystać. Zapewne kwestia charakteru. Przytulam mocno i nie przestaje trzymać kciuki. Pozdrowienia dla rodziców i Fabiana
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Maniu, jesteś dla Nas wszystkich tak bardzo cenna i tak bardzo Nam potrzebna, że choroba nie ma szans. Zdrowiej, bądź, uśmiechaj się, bo jesteś dla Nas wszystkich jak słońce i źródlana woda, razem wzięte.
Często się zastanawiam, jak to się dzieje, że taki Cudny, Nieduży, Dzielny Rycerzyk Czyli Nasza Mania, wbrew chorobie i wszystkim przeciwnościom losu, wciąż produkuje i rozdaje promyki pozytywnej energii nie tylko Swoim Najbliższym, ale i wszystkim Forumowiczom.
Walcz Kochana i wierz w wygraną, bo jesteś absolutnie wyjątkowa! Nie ma takiej drugiej na całym świecie. I wierzę, że wiele jeszcze dobrego przed Tobą!
_________________ Monika -------
Gdzie jest mój Tatuś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum