Majkelku w jaki sposób można kobiecie w ciąży - " zrobić dziecko "
Przecież ostatnio pisałeś - cytuję : A co się stało???
Będę ojcem cholera ale żona w Polsce a ja tu to jak to możliwe
Szczerość to twoje drugie imię
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Erin myślę że Majkelek nie chce robić dzidziusia, tylko nad nim popracować, jest dostatecznie dużo czasu aby pewne szczegóły dopracować, po co liczyć na listonosza, inkasenta z elektrowni itd... zawsze można coś dorobić samemu
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim, bez względu na wyznawany światopogląd Nadziei i Siły, które właśnie te Święta niosą ze sobą najwięcej
Wyrazicielem tych życzeń jest mój Świąteczny Zajączek.
Na co dzień Smok
Ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć Ci wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego.
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
Cudne zdjęcia najmłodszych zamieściliście. Akurat przed Świętami Wielkiej Nocy to fajny zbieg okoliczności. Z okazji Świąt chcę życzyć Wam nowej nadziei i optymizmu w patrzeniu na to co przed Wami. Życzę miłości, radości i wspaniałego wypoczynku w rodzinnej atmosferze. Życzę wiary i pewności, że każda zmiana w Waszym życiu prowadzi ku lepszemu.
Wybaczcie, że się nie odzywałem sie przez jakiś czas, u mnie trochę zmian i spraw z którymi musiałem sobie poradzić, na szczęście jednak Teść czuje się dobrze, zostało czekać na CT i modlić się o cud, może akurat Święta to dobry czas na to.
Romku, mówi się, że "po owocach ich poznacie" - w tym kontekście Twój fantastyczny wnuk świadczy o Tobie, i to jak świadczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum