No to powiem Wam
nawet nie wiecie jak się cieszę, że sie tu dziś tyle osób zjawiło. Trochę mnie martwi nieobecność Romka, bo się czuję jakoś nieswojo jako jedyny mężczyzna, ale powiedzmy, że skoro jestem kilka tysięcy kilometrów od Was to jestem bezpieczny. A może by tak dla bezpieczeństwa męska część Administracji mnie popilnowała do czasu powrotu Romka, będzie raźniej co?
(no jakaś solidarność jest kurka potrzebna nie?)
[A myślisz, że tego nie robi ? / R.]
Dziękuję Wam za piękne zdjęcia i bardzo bardzo bardzo wartościowe słowa jakimi się dzielicie z innymi. Moje szczęście nie byłoby w połowie takie jak jest (co ja gadam w jednej setnej) gdyby nie Wy i powiem Wam szczerze już nie pamiętam jak moje życie wyglądalo bez Was - kurka ale się szybko zaadoptowalem
No to teraz chwila na wyjaśnienie
. Kurde nie wiem czy się mi uda
. Słuchajcie, każdy pisze o jakiś swoich pasjach, więc ja też coś naskrobie. Ja kocham doświadczenia - od zawsze! Odkąd pamiętam psułem co się tylko dało
(Tato, Mamo pozdrawiam!) Ta pasja do poznawania świata pchnęla mnie na studia i później do robienia doktoratu. Kurde tylko jest taki problem, że ja mam dziwną głowę i się bardzo szybko nudzę i ciągle muszę robić coś nowego. Czasem żałuje, że nie urodzilem się w erach wielkich odkrywców i nie poznawalem nowych lądów. Ale nie ma czego żalować jest tyle do poznania i zobaczenia. Na szczęście moja Kochana Żona mnie rozumie i pozwoliła mi gonić 'niewiadomoco' w tym ukladzie immunologicznym teraz w pracy. Wiecie co ja mam w sumie dużo szczęścia, bo przez przypadek tu jestem a mój szef jest na tyle wyrozumiały, że widzi to jaki ja jestem i poza powiedzeniem 'Michał Ty sie nie umiesz na niczym skupić!' jakoś mnie wspiera i to On jest autorem naszych wspólnych prac, które piszemy jak wpadniemy na ciekawy pomysł (bo jak się wpadnie na rozwiązanie to już nie jest ciekawe nie?
) Kiedys mi jeden znajomy powiedział - No tak Ty dzielisz problemy na ciekawe i rozwiązane! (ale pewnie tak wiele osób robi). Dla mnie w poznawaniu świata (nie tylko jego zasad ale i ludzi) jest cos niezwykłego - to chyba jedyna czynność, która może dać mi coś czego pragnę z całego serca - wolność! Bo w myśleniu i kombinowaniu (wyobraźni) jest wolność. Bo kto mi zabroni coś sobie pomyśleć i zrobic w glowie?
No to teraz juz wiecie z jakiego powodu musze mieć taką twardą du&&
No tak chyba jednak nic nie wyjaśniłem, ale jak ktokolwiek zrozumiał to bardzo prosze o tlumaczenie
Moze to bardzo proste slowa ale do mnie trafiają
http://www.youtube.com/watch?v=w6x4W2WekrA
I zdjęcia z okazji bardzo fajnego święta, które jest dziś - prawda Justyna
https://plus.google.com/photos/104238945484605501024/albums/5716636504423592257?authkey=CPmEzt_Kn-Cj_QE