Tak jak napisałam wygrałam bitwę nie wojnę.
I tak się cieszę.
Co przyniesie jutro nikt nie wie. Dzisiejszy dzień został zaliczony i to dla mnie też wielka radośc
Dzięki za miłe przyjęcie
_________________ KlaWik
Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić
Tak jak napisałam wygrałam bitwę nie wojnę.
I tak się cieszę.
Co przyniesie jutro nikt nie wie. Dzisiejszy dzień został zaliczony i to dla mnie też wielka radośc
KlaWik.
To właśnie te pojedyncze bitwy są najważniejsze, a Twoja wygrana bitwa, to jest zwycięstwo i nadzieja nas wszystkich że też dołączymy do zwycięzców, małych potyczek czy wielkich batalii.
Twoja wygrana bitwa, to jak gdyby podjechał wóz z amunicją dla nas wszystkich
Wracam do pracy, do ludzi którzy cały czas byli ze mną i nie mogą się doczekać kiedy znów wrócę. ( Chyba mnie lubią )
Co do bitwy to dowiedziałam się, że jeżeli już się ma zwierzaczka to często bywa, że wraca. Na dzień dzisiejszy mój został odizolowany, ale czy nie wróci - któż to wie
Jutro znów nas czeka piękny dzień
_________________ KlaWik
Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić
majkelek sprostowanie...Bieg Piastów od piątku do niedzieli oczywiście
Czy fajnie...hmm...zimno, szaro-buro i ludzie marudni i pretensjonalni...
Ale impreza sama w sobie całkiem-całkiem...jeśli nie jest się w pracy
Zmykam spać, bo rano nie wstanę, a trzeba herbatkę w termosik i kanapeczki zrobić.
Dobranoc.
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Co do bitwy to dowiedziałam się, że jeżeli już się ma zwierzaczka to często bywa, że wraca. Na dzień dzisiejszy mój został odizolowany, ale czy nie wróci - któż to wie
Klawik, na razie zwierzak jest spacyfikowany. Rozumiem, że mogą od czasu do czasu pojawiać się niepokoje o powroty zwierzaka, ale zaśmiecamy sobie głowy dziwnymi myślami. Żyjemy, cieszymy się życiem, rozpieszczamy siebie i bliskich. Sama piszesz, że masz ludzi, którzy Cię lubią i dla których jesteś ważna, to świetnie. A nikt nie wie co go czeka i jakie niespodzianki da nam los.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum