Dziękuje bardzo DSS:)
Już po slubie- niesamowite wydarzenie!!! Gdyby nie choroba Taty, to bym w ogóle się nie denerwowała. Tata był z nami - na weselu był do 1 w nocy.
Ale mi się serce kroiło jak widziałam, że chce być z nami i jakie to dla niego wyzwanie - fizyczne, ale także emocjonalne. Przed samą ceromonią spłakałabym się jak bóbr z jgo powodu, gdyby nie moja swiadkowa.....Ale na poprawinach nie mogłam się powstrzymać, ludzie się bawili a jak pojechałam do rodziców, żeby trochę choć z nmi posiedzieć w ten dzień, ale Tata zaraz wygonił mnie na zabawę:)
Po ślubie Tata był bardzo zadowolony z wesela, dumny był że tak pięknie wszsytko zoorganizowaliśmy, tylko strasznie żałował, że nie mógł potanczyć:(
W środę pojechał na drugą chemię - najwązniejsze, że był w dobrym humorze - pielęgrniaki nie mogły przestać się śmiać z jego wypowiedzi. Ogólnie lekarze byli zadziwieni, że Tata lepiej wygląda i że zaczął sam chodzić. Poza tym, zaczął mieć czucie w lewej dłoni i ruszać lekko palcami....Tylko coś pokasłuje troszkę:(
Slub był I tak idziemy dzień za dniem, dając Tacie najwięcej miłości ile możemy
[ Dodano: 2010-09-13, 16:38 ]
Sorki za ostatnie zdanie - miało być co innego - a że nie lubię czytac postów swoich zanim je wyślę, to mam za swoje, co wyszło na koniec coś mało zgradnego z tego.....
Cieszę się,że dzisiejszy dzień to DOBRY DZIEŃ :* Jak najwięcej takich dni
Masz racje - znajomi to temat rzeka... Ale super,że masz oparcie w mężu ... wtedy przenosi się więcej pozytywnej energii innym ,którzy bardzo jej potrzebują
Np. Twojej mamie - Twoja enegia bardzo dużo pomoże bo samej pewnie jest jej ciężko. No nie mówiąc już o tatku Buziaki !
Ja również cieszę sie bardzo,że Twój tatuś ma się lepiej. Wykorzystaj ten czas jak najlepiej. Oby tata miał jeszcze przed sobą wiele takich radosnych i bezbolesnych chwil. Pozdrawiam.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum