heheheh a myślałam, że jesem taka wyjątkowa i tylko ja mam dwie pupy;)))))))
Kasiu czekam na relacje z wyjazdu:))
Tzn My czekamy, ja i mój synek (skryty wielbiciel Twoich kotów;)))))
No i pięknie to załatwiłaś ! Dowodzik w trybie natychmiastowym . Mój czeka już w urzędzie ponad miesiąc na odbiór, bo nie mam czasu iść po niego , a stary stracił ważność . Ja ostatni raz pokazałam się w bikini jak miałam 17 lat . Motylem byłam, ale utyłam . Teraz, po dwójce dzieci, mój brzuch się nadaje tylko jako wór na ziemniaki .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Z mojego kołduna to by można było zrobić piłkę wielkości dwóch worów na ziemniaki . A paski też mam oczywiście . To moja najlepsza ozdoba , taka ala egzotyczne zwierzę .
[ Dodano: 2013-10-28, 20:43 ]
Mój małż ma w łóżku prawdziwą panterę .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
soja, zgadza się , imprezka była wczoraj. Z bolącym sercem przyznam, że nie mogłam tam być, chociaż baaardzo chciałam, bo mam nieodpartą ochotę wytarmosić w uściskach tą naszą Złośnicę, tylko ku...nie wiem dlaczego wszystko idzie nie tak.
Kaśko
A właśnie, że nie - poszłam po najmniejszej linii oporu i przebrałam się za wujka Festera z Rrodziny Adamsów hihihi trochę białej tapety i cienia do oczu i gotowe.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-11-01, 21:54 ] Lol, mega
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum