No, no Kasia . Bez sprzecznie byłaś gwiazdą wieczoru ! Powiem ci szczerze, że wyglądasz obłędnie . Gdybym nie wiedziała, że jesteś chora i bierzesz chemię, to w życiu bym nie uwierzyła . Brawo Kasia ! A tak wogóle to jak wam poszło ?
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Poszło bardzo dobrze, bez większych wpadek. Dostałam kilka naprawdę miłych "recenzji". Pochwalę się, że sam pan Janusz Tylman pytał o mnie i bardzo chwalił więc jestem zadowolona
Oczywiście bez przesady, w samozachwyt nie wpadam ale nic nie poradzę, że ja to kocham i tam czuje się zawsze szcześliwa.
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
W grudniu w zeszłym roku byłam na przesłuchaniach do Voice'a, byłam już w kiepskiej formie bo 10 dni po castingu wylądowałam w szpitalu. Nie chcieli mnie, trudno a może szkoda ale i tak by nic z tego nie było.
Poza tym, ten program jest mocno ustawiony. Kilkoro moich znajomych brało w nim udział.
Ja poszłam z ciekawości bo nigdy w żadnym castingu nie brałam udziału wcześniej.
Gazda, mogłabym idiotycznie wyglądać w wianuszku z konopii na łysej głowie. Inna sprawa, że szybko bym ten wianuszek skonsumowała i nadal nie miałabym nic na głowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum