Człowieka wtedy całkiem inaczej patrzy na to wszystko, to daje powody do pozytywnego myślenia, ... daje dodatkową radość.
Wiesz mi się też zrobiło tak weselej na duchu, ja mam 09.01.2011 w Gliwicach Scyntygrafie, więc jak napisałaś o tym zrobiło mi się odrazu weselej i cieplej na serduszku że się jej udało i nich tak pozostanie
mojE starszE dziecię jakiś czas tEMu pytało o krEw i sErcE. i właśniE odkopałam "było sobiE życiE".... niE Muszę chyba dodawać żE ja tEż chętniE obEjrzałaM
Justynko mocno zaciskamy i czekamy na Ciebie i dobre wieści
Dzięki
Jestem umówiona z Panią Doktor na godz. 14.00. Jestem jeszcze w domu i czekam.
Aby zająć czas zaczęłam robić chustę na drutach.
Na rok 2012 kupiłam sobie 'mądry' kalendarz "Mały poradnik życia" i hasło na wczoraj było:
Następnym razem, gdy będzie Cię kusiło, aby stwierdzić: "To się nigdy nie uda", zamiast tego powiedz" "Kto wie? Może jednak?"
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum