Akos, Ewo, Kasiu, Jolano (Jolana w wątku merytorycznym) dziękuję za odwiedziny i odpowiedzi Również podziękowania dla Iwonko za info na FB
A ja jestem tak zainteresowana swoimi wynikami, że nawet nie zadzwoniłam do Pani Doktor po wyniki morfologii. Przypomniało mi się, gdy Mama zapytała się o wczorajsze wyniki . Ale jutro zadzwonię Choć i tak te najważniejsze (czyli molekularne i chimeryzm z krwi będą za jakieś 2 tygodnie).
Co miało się zadziać, to i tak się zadziało. A jeden dzień bez 'wiedzy', to dodatkowy dzień 'wolności'
W pracy trwają przygotowania do przyjęcia studentów. W przyszłym tygodniu zaczynają się zajęcia, to trzeba się przygotować, zorganizować, wypucować itp.
Dzień dobry Justynko
Czytam,że w pracy większy ruch?Ja wciągnęłam lekkie śniadanko,ponieważ czeka mnie dzisiaj wczesnym popołudniem wizyta kontrolna u laryngologa.Mam nadzieję,że obejdzie się bez znieczulenia ,i że doktór użyje małego lusterka jak zawsze z moim życzeniem
Witaj niedzielnie Justynko, wraz ze swoimi gośćmi.
Nie wiem dlaczego, ale jakoś trochę jest mi za poważnie na Twoim wątku i czuję, że powinienem tu trochę narozrabiać....możliwości mam co prawda kiepskie, ale chęci dobre...
Mam nadzieję że troszkę się się uśmiechniecie, w końcu to tylko samo życie.
pozdrawiam serdecznie, życząc uśmiechu na co dzień.
Dobry wieczór
Sokor dzień pierwszego października to dzień uśmiechu to z uśmiechem wpadłam się przywitać
P.S. Justyś tak sobie oglądam Twoje październikowe zdjęcie i wpadła mi pewna myśl.
Ty lubisz zabawy z aparatem (ja zresztą też ) . I myślę, że ciekawie byłoby widzieć to samo zdjęcie, robione z tego samego miejsca np. każdego pierwszego dnia miesiąca.
Wtedy można by fajnie obserwować zachodzące zmiany w przyrodzie (na fotce). Mógłby wyjść ciekawy album zmieniającej się przyrody.
Może to nic takiego ale taka jakaś myśl mnie naszła .
Pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witaj Justynko
Miewam ostatnio nastroje jak pensjonariuszka Ale może to i dobrze...
Przypominam sobie stare utwory muzyczne, które zachwycały mnie przed laty i dziś też przynoszą chwilę radości i zachwytu nad tym co minęło praktycznie bez śladu.
Dla Ciebie i Twoich gości dwie bardzo różne ale za to niezwykle urokliwe melodie, dla mnie zawsze niezwykle pamiętne bez względu na upływ czasu.
http://www.youtube.com/watch?v=Qe-RCD_GUn0 http://www.youtube.com/watch?v=7VDs9EZbyok
I myślę, że ciekawie byłoby widzieć to samo zdjęcie, robione z tego samego miejsca np. każdego pierwszego dnia miesiąca.
Wtedy można by fajnie obserwować zachodzące zmiany w przyrodzie (na fotce). Mógłby wyjść ciekawy album zmieniającej się przyrody.
Nie najgorszy pomysł
Co prawda mam sfotografowane pobliskie parki o każdej porze roku, ale to są różne miejsca.
Miałam podobny pomysł, tzn. sfotografować jedno miejsce o każdej porze roku. Ale jakoś tego nie zrealizowałam.
Natomiast z dzisiejszego dnia, zdjęcia są kiepskiej jakości. Po prostu jeden smutek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum