Czkawko, Soniu21, Elu1, bardzo Wam dziękuję. Dla każdej całus i kwiatek
Dobry wieczór
Dziś cały dzień był udany. Miałam bardzo fajne spotkanie z najlepszą przyjaciółką. Skoro spotkanie z najlepszą przyjaciółką to nie mogło być inaczej niż udanie i wartościowo.
Życzę udanego wieczoru
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Co do spotkania z najlepszą przyjaciółką. Mogę być sobą, całkowicie z sobą, mówić prosto z serca i jestem całkowicie akceptowana oraz rozumiana. Mam ogromne szczęście. To był naprawdę udany dzień.
Nawet żartujemy sobie. Szkoda, że jesteśmy tej samej płci
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Fajnie mieć przyjaciółkę. Faktycznie w takiej przyjaźni najważniejsze jest wzajemne zrozumienie i szczerość.
Dzisiaj bardzo udany poniedziałek, więc cały tydzień zapowiada Ci się wspaniale.
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205354_445214678846349_682530575_n.jpg
(na tablicy jest napisane: wymaż tutaj swoje strachy co dzień)
Moje strachy:
- myszy, szczury ... ogólnie gryzonie
poważniejsze
-bezpodstawne oskarżenia, agresja wobec mnie, napastliwość na mnie
...
dopisuję jeszcze fanatyzmu jakiekolwiek
godzinkę temu wróciłam z urlopu, sprawdziłam szybciutko co na forum i zmykam w kimonko.
Jutro, jak się ogarnę, to się zamelduję. Obiecuję!;-)
Dobrej nocy i spokojnych snów!;-*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum