jogi cieszę sie że jesteś juz po wszystkim i czujesz się dobrze Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i trzymam kciuki za to żeby wyniki były jak najbardziej zadowalające. Pozdrawiam
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Życzę CI, żebyś szybko wróciła do pełni sił i zdrowia, żeby wynik był jak najlepszy, i jeśli jeszcze nie skończyłaś remontu, mogła się z przyjemnością oddać urządzaniu mieszkania
Dzis dużo lepiej się czułam więc pozwoliłam sobie na kino. Bajka, Epoka Lodowcowa 3 w wersji 3D. Założyłam bluzke z kołnierzykiem i najładniejszy opatrunek jaki miałam w domu. Teraz go zdjęłam i był prawie suchy, tylko sie przykleił strupek. Na noc założyłam samą gazę wyjałowioną i oddychający plaster. Będzie dobrze!! jutro niech lekarka zrobi co uważa, ja wytrzymam byleby sie goiło.
Dzięki wszystkim za zainteresowanie i zrozumienie. Nigdy nie byłam panikarą. Życie mnie nie rozpieszczało i nauczyłam sie je brac takim jakie jest. Nie boję się przyszłości. Zresztą zobaczymy jak będę myśleć za jakiś czas. Wiem, że ból zmienia widzenie świata. Wiem też że dopóki zdaje sobie sprawę co się ze mną dzieje potrafie panowac nad emocjami. A że bywam złosliwa.... Kto z nas nie bywa. na szczęście szybko mi przechodzi. Trzeba tylko rozmawiać, mieć z kim rozmawiać. Lepie nawet wykrzyczeć niesłuszne żale niz dusić w sobie emocje bo to głupie raczysko tylko czeka na nasze chwile słabości i załamania. Ale mysie przecież nie damy. "Wespół w zespół"
Mrakad - jesteś jak każdy facet. Bohater na twarzy a w duszy wielki strach. ale juz przecież wiesz że nie warto sie bać. Lekarze i tak zrobia co maja do zrobienia.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
i ma rację. Ale dorośli bawią sie świetnie bo wiele tekstów dziecko nie zdąży złapać. Akcja jest wartka, dużo o miłości ,rodzinie, przyjaźni. Ogólnie nowa przygoda potwierdzajaca że nawet dziwne stada maja racje bytu. Oj żeby nie zaczęli sie przyglądac jak torebeczce teletubisia.
no dziecku sie należy rozrywka w wakacje. zafunduj wersję 3D. robi wrażenie. I nie za blisko ekranu. To był mój drugi film 3D. Oba świetne. Widoki są bardzoładne.
No dobra. Idz i sprawdź.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Jogi ja również wierzę że wynik rezonansu będzie dobry i radioterapia zacznie sie tak jak jest zaplanowana. Cieszę sie że apetyt wraca,teraz już będzie coraz lepiej.
Pozdrawiam.
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
mhmmmm...gotowana kalarepka z marchewka brzmi interesująco (nawet nie wiedziałam ze kalarepe sie gotuje, ale ze mnie taka gospodyni,ze szkoda gadać Bardzo sie cieszę, że czujesz się lepiej i że jak zawsze Twoje posty promieniują optymizmem i mocą Wierze, że będzie dobrze i z całej siły trzymam za to kciuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum