Madziu dzięki, sprawdzałam połączenia mamy bezpośrednio do Krynicy i byłybyśmy ok. 15.30 może gdyby mama się dobrze czuła udało by się jej pokazać chociaż deptak Krynicki i załapać na busa do Żegiestowa. Na chwilę obecna jest ok ale jak to bywa w tej chorobie.....
łezko,
Nie wiem, do której Madzi chcesz się przytulić, do mnie, czy do DSS, ale w każdym razie wszystkie cztery ramiona otwarte
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
A u Nas kolejny raz wszystko się piep...., kolejny pobyt w szpitalu i kolejna operacja, więc nie rezerwuję miejsc, jak zdrowie pozwoli to przyjedziemy z namiotem
trebor, wystarczy, że tu zgłosisz swoje chęci. Niestety muszę zrezygnować, bo tak się podnieciłam wizją wyjazdu, że zapomniałam, że moje dziecko 11.09. ma swoje trzecie urodziny Wstyd. Tym samym - byle do wiosny!
_________________ "Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem!" (złotousty Tuwim)
Jak można się skontaktować z organizatorem/pensjonatem,
Adres Pensjonatu http://www.pensjonatzosia.pl/
Po prostu tutaj napisz że jesteś chętny i prosisz o dopisanie do listy 1 osoba lub z osobami towarzyszącymi
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum