Właśnie chciałam napisać coś... Mniej dyplomatycznie niż napisał Gazda. A może napiszę?
No to napiszę. Będzie siedzenie na skrzynkach po napojach gazowanych.
Cytat:
Aha - i bardzo ważna informacja dla leczących się. Proszę zacząć przyjmować osłonowe leki na wątrobę, pić dużo płynów, i ogólnie odpoczywać. Trzeba przygotować organizm do eee...
Nie wiem dlaczego tu się kładzie nacisk na przygotowanie organizmów leczących się. Zatem zdrowym ja "poradzę": od dziś zacząć trenować... Szczególnie podnoszenie butelek i szklanek do napojów. Tudzież puszek...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Aha - i bardzo ważna informacja dla leczących się. Proszę zacząć przyjmować osłonowe leki na wątrobę, pić dużo płynów, i ogólnie odpoczywać. Trzeba przygotować organizm do eee... jakby to oględnie... zresztą... dopiszę jak wymyślę jakiś dyplomatyczny opis tego co będziemy robić
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum