_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Dziennikarka przeprowadza wywiad na siłowni z największym
mięśniakiem, który na wszystkie pytania odpowiada:
- yyy...
- yyyhy...
- nooooo...
- eeee....
W końcu zdenerwowana mówi: Po co panu głowa?
A mięśniak na to:
- jem niom
Sasza pyta się Wani-co pijemy?A co mamy?Wódkę bimber spirytus.Cholera sam nie wiem wszystko takie pyszne
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Rycerz wyjechał konno z zamku na przejażdżkę-nawet giermka nie zabrał.Jedzie nad rzeką i patrzy-rybak złapał złotą rybkę.Rycerz niewiele myśląc rybaka mieczem w łeb złotą rybkę w garść i zaczyna negocjacje.Rybka ponieważ jest złota zaczyna nieśmiertelną bajkę o trzech życzeniach.Rycerz myśli co sobie zażyczyć i wymyślił-chce być nieśmiertelny,chce żeby jego koń był nieśmiertelny i chce mieć przyrodzenie jak jego koń.Rybka się zgodziła,rycerz ją wypuścił i w te pędy do zamku pochwalić się osiągami.Giermek go wita rycerz daje mu miecz i każe walnąć się w głowę.Po pewnym oporze giermek go wali i nic rycerz się śmieje i mówi że jest nieśmiertelny.Zabiera miecz giermkowi i konia przebija na wylot-też nic koń jest również nieśmiertelny.Rycerz z namaszczeniem otwiera klapkę z przodu zbroi z miną Patrz i podziwiaj Giermek wybałusza oczy wreszcie wykrztusza-Panie takiej cipy to ja nawet u rycerza nie widziałem
Cóż nie sprawdził na czym pojechał na wycieczkę...Mi się zajady rozleciały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum