Prezydent Kaczyński, walczył ze wszystkich sił aby świat wiedział czym był Katyń, walczył aby Rosja zrozumiała cierpienie Polaków ... dziś Rosja ugięła kolana.
PANIE PREZYDENCIE wielki szacunek !!!!
cóż mogę więcej powiedzieć ? - "...... Śpij Kolego ..."
Nie ze wszystkimi ofiarami było mi po drodze. Ale ja chciałem eliminować ich z życia politycznego kartką wyborczą a nie karawanem. Byłem wczoraj pod Pałacem i zostawiłem zapalony znicz. Nie pomogło mi to zaakceptować tego co się stało. Potrzebuję jeszcze kilki dni.
Pozdrawiam,
Mrakad
Dziękuję, że nie zaskorupiliście się we własnych tragediach.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Polityka - polityką, tak samo sympatie polityczne. Jak kazdy z nas i ja miałam swoje sympatie i antypatie - ale odeszły w kąt po tej tragicznej wiadomości. Każdy z nas potrzebuje kilku dni, żeby ogarnąć to co się stało - bo jest to coś niewyobrażalnego, trudnego do zrozumienia i zaakceptowania.
W ostatnich dniach zmarł także PROFESOR WŁODZIMIERZ RUKA - wybitny polski lekarz-onkolog.
Przykre jest to ze w jednej chwili zgasło tyle ludzkich istnień niespodziewanie
Mi najbardziej zal Żony prezydenta. Pani Maria ... wspaniała kobieta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum