Panika wzięła górę. Strasznie się stresowalam.Tak jak napisałaś węzeł delikatnie zaczął reagować odczynowo.I chyba też niepotrzebnie zrobiłam dziś morgologie bo wyszły podwyższone parametry białych krwinek ,ale crp ok.Zupelnie niepotrzebnie bo byłam po conajmniej 4 kawach
☺A powinnam być na czczo. Niestety stres mnie tak kierowal.Jak się jest po przejściach z czerniakiem to wszystko mi się z nim kojarzy.
Niestety stres mnie tak kierowal.Jak się jest po przejściach z czerniakiem to wszystko mi się z nim kojarzy.
Ja to doskonale rozumiem, ten strach pewnie będzie z Tobą cały czas ale myszka, oprócz czerniaka możesz łapać i inne choroby, infekcje i nie możesz od razu wpadać w panikę, że to czerniak wraca. Okres zimowy o wszelkie infekcje nietrudno. Przeszło, minęło, wyjaśniłaś i jesteś spokojna a to najważniejsze.
myszka napisał/a:
A powinnam być na czczo.
No na czczo powinnaś kawoszko
myszka napisał/a:
bo wyszły podwyższone parametry białych krwinek
pewnie tylko minimalnie podwyższone?, też spokojnie, zrób sobie kontrolę morfologii po Nowym Roku, na czczo, bez stresów, tak na spokojnie i zapewne wszystko będzie już dobrze
CRP-2.0 0.0-10.0 mg/Ł
Nie ukrywam że też troszkę się zestresowalam tym wynikiem i pobieglam do rodzinnego.Powiedzial że tu nie ma nic groźnego. Ale ja i tak się stresuje.....
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Już po głowie mi chodziły wizje białaczki.. ...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2017-12-19, 12:10 ] W tym wyniku białaczki nie widać. Tak jak pisałyśmy zrób morfologię za jakiś czas.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-12-19, 20:23 ] Czarnowidztwo myszko, czarnowidztwo, na pewno nie z takimi wynikami białaczka. A kusz czarne myśli, a kysz Zakaz takiego myślenia
Sama.Moje znamię nie przypominalo wogole książkowego czerniaka.Pojawila się malutka tak jakby różowa krostka, ktora nie znikala.Wielokrotnie chodziłam z tym do dermatologa ,bo jakoś dziwnie mnie niepokoila. Ale Pani doktor uznawala mnie za hipochondryczke i że glupotami zawracam jej glowe. Jednak postawiłam na swoim i dziś dziękuję Bogu ,że nie zbagatelizowalam tego.
Jak wyglądają przerzuty do skóry? Zauważyłam na ręce mała kuleczke tak ok 0,5 mm.Szczerze to nie wiem czy to miałam wcześniej, nie pamiętam.Teraz mi to wpadło w oko.Malutka twarda kuleczka taka troszkę wystająca.Światełko już mi się w głowie zapalilo..
Z reguły wyglądają jak wiśniowe, miękkie, zapalne guzy albo jak owrzodzenie.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum