Od dobrego tygodnia non stop boli mnie glowa.Nie pomaga nic, ani slabsze ani mocniejsze leki.Od dwoch dni doszedl ucisk ,rozpierania najpierw w uszach ,a teraz tylko w jednym uchu.zaczelam mierzyc cisnienie i okazalo sie ze mam podwyzszone w granicach 150,160 na 90.Dostalam leki obnizajace ale jak narazie bez rezultatu.A moze to nie wina cisnienia tylko przerzutu.Znow mam czarne mysli.Przeciez, gdyby to nie bylo nic zlego to, by przeszlo po lekach od bolu.
A jakie leki dostałaś? Ciśnienie powinno unormować się po ok. tygodniu. Jeśli nadal będzie podwyższone - trzeba się udać do lekarza prowadzącego po zmianę/uzupełnienie terapii. Po lekach p-bólowych ten ból słabo przechodzi
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Dostalam Lorista 50mg raz dziennie.Dzis wzielam druga tabletke, ale jak narazie poprawy nie ma.Tz.cisnienie troche spadlo, ale bol glowy i dziwne napieranie w uszach nie ,no moze troszke.
[ Dodano: 2015-08-25, 18:08 ]
Wlanie po lekach p-bolowych wogole nie przechodzi,nawet po zaldiarze.Mam wrazenie ,ze im wiecej biore lekow tym bardziej boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum