Cleo - cały czas czytam Twój temat i jestem z Tobą. Słuchaj, ta głupia choroba składa się z gorek i dołów. Po zaliczeniu każdego doła żmudnie trzeba wdrapywać się na górę - co właśnie Twój tato robi. Najlepszy dowód - to halibut wędzony.
cleo33 i co lekarz powiedział na wyniki Tatusia? Mam nadzieję ze czuje sie lepiej i odzyskał apetyt? Pozdrawiam i całuję
[komentarz dodany przez: cleo33: 2010-06-12, 12:39]
Zaraz zbieramy sie na działeczke cała familją dzieci chca basen a mi sie marzy hamak z ksiazka i zimne piwko ufff .
Całuski i dziekuje za ciepłe mysli
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
też chcę zabrać mamę na jej ukochaną działkę może niedługo jak diagnozy będą ostateczne i ukierunkowane leczenie bo na razie (i czy kiedyś wogóle?) samochodem kierować nie może
miłego działkowania z tatą:)
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
Dziekuje ŁYSY i u Was napewno wszystko sie poukłada zobaczysz i tez bedziesz mógł zabrac mame na działeczke aby odetchneła bo w tej chorobie jest tak jak napisała JaInka
Słuchaj, ta głupia choroba składa się z gorek i dołów. Po zaliczeniu każdego doła żmudnie trzeba wdrapywać się na górę -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum