_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Żeby przeczytać ten artykuł nie musisz być zalogowana. On jest ogólnie dostępny. Jeśli masz jakieś kłopoty - daj znać, skopiuję i wyślę Ci na priv.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Dostałam ten artykuł i przeczytałam,
niestety było to czytanie bez zrozumienia
Ten artykuł faktycznie jest dla lekarzy, i w dodatku chirurgów
Wydają się być tam opisane zagrożenia i powikłania związane z sama operacją.
Dlatego ponawiam prośbę o Wasze doświadczenia, jeśli takie macie.
Cieszę się, że już po operacji. Oby ładnie się wszystko goiło. Trzymam kciuki, mocno, mocno:)!
Przyznali Ci rentę? Ja poznałam przez internet osobę, która zachorowała na raka nosogardła w tym wieku co ja (16 lat),gdy skończył 18 lat dostał rentę socjalną, którą ma do dziś. Namówił mnie do złożenia wniosku, w ZUSie mi nie przyznali, odwołałam się, też odmowa. Za namową odwołałam się do Sądu Pracy. Badał mnie biegły onkolog, laryngolog, neurolog, i nawet psychiatra. Stwierdzili, że po takiej chorobie nie ma przeciwwskazań do wykonywania jakiejkolwiek pracy.
_________________ Nie dajmy rakom-nieborakom nami rządzić.To my rządźmy nimi!
Blusey, bardzo się cieszę, że masz już poza sobą ta operację, teraz będzie już z górki, najlepszym lekarstwem są dla ciebie twoje małe skarby, obyś mogla się z nimi cieszyć długie lata, bo mama jest najważniejsza nawet wtedy gdy ma 90 lat, moja miała 84 lata a tak bardzo mi jej brakuje i często jestem na cmentarzu przy jej grobie i jej opowiadam jakie mnie nawiedzają smutki. Życze ci dużo zdrowia, bo choroby już miałaś dosyc, pozdrawiam serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum