Dziękuje Marysiu,
dzieci to faktycznie największa motywacja i myśl, że nie mogą zostać bez mamy,
nie ma takiej opcji, jeszcze długo nie!!!
Odkąd wróciłam ze szpitala odpoczęłam może 2 x po 2 h:)
A teraz jestem mamą 24h na dobę, męczące, ale jestem z tym szczęśliwa, gdyby nie one pewnie bym leżała i odpoczywała, nie wiadomo jak długo, a tak pełna mobilizacja!
Bluesy,
dobrze, że już po operacji!
Mobilizacja OK, ale daj sobie jednak trochę czasu na odpoczynek. Twój organizm na pewno tego potrzebuje. Wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama mam dwóch łobuzów, ale postaraj się choc troszkę pomyśleć o sobie
Pozdrawiam
Bluesy,
dobrze, że już po operacji!
Mobilizacja OK, ale daj sobie jednak trochę czasu na odpoczynek. Twój organizm na pewno tego potrzebuje. Wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama mam dwóch łobuzów, ale postaraj się choc troszkę pomyśleć o sobie
Pozdrawiam
Dlatego wróciłam do pracy (na razie na 6h) bo tu odpoczywam... fizycznie oczywiście
dziękuje i pozdrawiam
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Blusey - bardzo się cieszę z twojej dobrej sytuacji, oby teraz już zawsze szło w dobrą stronę
życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam serdecznie, trzymaj sie Marysia5
Ewuniu, oby tak dalej, nie masz pojęcia jak się cieszę
Ja mam następną kontrolę w lutym, z full serwisem ale tylko dlatego, że uprosiłam Panią Doktorkę, też się mocno krzywiła i chciała mnie przegonić do Gliwic jeszcze w tym roku.
Rozumiem, że to krzywienie to jakby norma podpaść, też podpadłam, więc jest dobrze, będziemy zapamiętane
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
jadźka49, jest OK, pozdrawiam
Bluesy, - czemu Ty jeszcze nie masz swego miejsca w Komentarzach abyśmy nie zaśmiecali Twego wątku merytorycznego (sorki za to)...
hm, widzę, że to chyba mój założony temat, ale widzę, że znikło co nieco
Coś tu czytam, że jakiś drugi wątek miałam mieć na komentarze, ale nic nie rozumiem.
Jest gdzieś mój główny? To jest na komentarze ? Przepraszam, nie wiem o co chodzi...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-11-28, 22:17 ] Skoro już wszystko stało się jasne (=>post poniżej),
przeniosłem ten i poprzedzający post do komentarzy, by nie zaśmiecać wątku głównego.
Chyba już kumam o co chodzi z tymi moimi postami,i ich podziałem.
Chciałam nieśmiało zauważyć, że w niedziele mam urodziny ! To już druga 18 tka w moim życiu
I spodziewam się w piątek, przy okazji Andrzejek, z resztą, wspaniałego prezentu w postaci wyników. Chyba nie oczekuje zbyt wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum