Gorzkajakmokka,
dziekuję Ci za piękną lekcję wielkiej walki, godnego umierania, ogromu serca i milości.
Twój tatko umarł godnie, w otoczeniu ukochanych mu Bliskich.
Daliście Tatusiowi ogrom serca i miłości. Daliście to co najpiękniejsze.
Dużo siły na jutro...
ściskam mocno
Już 4 miesiące nie ma z nami tatusia. A ja nadal czasami myślę, że jest w pracy. W biegu. W trakcie kolejnego projektu... Zostawił takie piękne ręcznie robione statki, tyle niedokończonych obrazów. Tyle bym teraz dała, żeby go przytulić , usłyszeć, zobaczyć. Przyszłam na to forum wesprzeć innych, poczytać o wygranych walkach a od kilku godzin nie umiem się pozbierać bo kilka wątków cofnęło mnie do tych dni....
gorzkajakmokka,
Cieszę się, że wróciłaś...
Pusto tu było bez Ciebie
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
gorzkajakmokka, przeczytałam cały Twój wątek i moje wspomnienia odżyły;( mój kochany Tatulek odszedl pół roku temu:( , a ja wciąż mam wrażenie, że pojechał do cioci, że jest na grzybach, że grzebie przy samochodzie i za chwilę wróci... patrzę na zdjęcia i mam wrażenie, że to nie stało się naprawdę...:( dopiero, kiedy idę na cmentarz ciągle na nowo dociera do mnie co tak naprawdę się stało...:( przytulam i pozdrawiam.
Ja też co wejdę na to forum, przeczytam kilka postów ot ryczę jak bóbr do monitora. Wiele wątków, opowieści i fragmencików przypomina mi chwile, widoki, przezycia, które przy tym natłoku codziennych spraw, umykają i chowają się w dalekie zakamarki pamięci.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum