a poza tym to ja Żonie tylko chcę kołysanki śpiewać
No nie, to muszę koniecznie mojemu Mężowi powiedzieć, słuchajcie, On mi kołysanek nie śpiewa!!??
Majkelek, mogę powołać się na Twoje słowa w tej, podejrzewam, trudnej rozmowie?
[ Dodano: 2012-03-04, 00:59 ]
W zasadzie jednak Cię rozumiem, co tam będziesz obcym babom śpiewał...
a poza tym to ja Żonie tylko chcę kołysanki śpiewać
No nie, to muszę koniecznie mojemu Mężowi powiedzieć, słuchajcie, On mi kołysanek nie śpiewa!!??
Majkelek, mogę powołać się na Twoje słowa w tej, podejrzewam, trudnej rozmowie?
Kategorycznie, niezaprzeczalnie i bezkompromisowo mówię NIE
Jest taki kawał o żabie
Facet miał za długi interes i nie mogła mu pomóc medycyna, ale dowiedział się że nad stawem jest żaba i jak ja poprosi o rękę to mu sie interes zmniejszy o 5 cm. Więc poszedł do żaby, prosi, a ta mówi "NIE" no i facet interes ma 5cm krotszy, no to prosi drugi raz i żaba odpowiada "NIE" no i facetowi znów o 5 cm sie skraca. Pomyślal, jeszcze raz poproszę i będzie w sam raz, więc prosi żabę o rękę. Żaba taka wkurzona na maksa odpowiada "Nie, nie, nie, nie, nie i jeszcze raz kurde nie!"
Dobranoc.
Przepraszam,że dzisiaj jestem taka cichutka ale bardzo wstrzasneła mną katastrofa kolejowa.Ostatnio kilka razy jechałam nią do CO w warszawie i do domku.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum