Po drugie to sama chciałaś - analizuję asymptotycznę obciążenie pewnych estymatorów, tzn robię symulacje a później będę próbował popatrzeć na asymptoyczny rozkład tych rzeczy
No a Ty spac się nie planujesz położyć
Bo ja nie jestem tu od zagajania rozmowy, żeby ktoś nie usnął ale raczej po to by pogadać jak ktoś rzeczywiście spać nie może
Oj trafiłaś tylko w połowie Justynka. Kawa to bardzo chętnie ale niestety po czekoladzie mam straszliwe (doslownie) migreny i nie jadłem czekolady od conajmniej kilku lat
niestety po czekoladzie mam straszliwe (doslownie) migreny i nie jadłem czekolady od conajmniej kilku lat
bez czekolady, to bardzo smutne ...
Po przeszczepie miałam zmieniony smak i dziwny posmak w ustach. Wiele potraw nie jadłam, bo były blee i np. właśnie nie jadłam czekolady, to było przykre ...
Wiem, że niektórzy studenci w czasie sesji żyli na kawie i czekoladzie. Kawę, aby nie spać. Czekoladę, aby zapewniać poziom odpowiedni poziom magnezu, bo kawa wypłukuje magnez , tak to było w czasach studenckich
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Oj trafiłaś tylko w połowie Justynka. Kawa to bardzo chętnie ale niestety po czekoladzie mam straszliwe (doslownie) migreny i nie jadłem czekolady od conajmniej kilku lat
Ale dalej nic
No nie wiem nie wiem napisalem powyżej z jaka lekturą polecam
Czytam sobie wczorajsze nocne rozmowy Anelii i Majkelka i przypomniało mi się, jak na studiach wybrałyśmy sobie z koleżanką fakultet z matematyki. My, humanistki, byłysmy zachwycone kompletnie dla nas niezrozumiałym językiem, jakim posługiwał sie wykładowca. Tablica w błyskawicznym tempie zapełniała się "hieroglifami" a moja koleżanka mruczała: "Boże, jakie to piękne!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum