Oczywiście wyjadę
Chodziło mi o tych nygusów, którzy wysyłają mi emalie, piszą na FB i nie posługują się nickami... To jest wątek zlotowy, i wszelkie informacje co do przyjazdów zamieszczać proszę właśnie tu
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Przepraszam z tego co ogarnęłam to Cleo i Zoja w piątek o 10,40 PKS-em z Katowic, a ja i Asia razem z nimi
Dobra... teraz będzie trudniej... Czy Asia jest forumowiczką zapisaną już, czy też występuje jako osoba towarzysząca? Nie chcę dublować pokoi, rezerwacje robione są na nicki, więc zakładam, że to osoba towarzysząca?
Gazdo, Asia była forumowiczką po II zlocie, ale nie pamięta hasła, więc może jak ostatnio niech pozostanie osobą towarzyszącą. Byłyśmy wtedy w jednym pokoju, teraz też tak prosimy .
Wszystkim udającym się na zlot forumowiczów życzę spokojnej i bezpiecznej podróży niezależnie od środka lokomocji.My tym razem nie jedziemy,ale na wiosnę jak zdrówko i czas pozwolą,to się wybieramy.Mam nadzieję,że są zamiary,aby się 'zlecieć' po raz szósty
Ps.jo_a i d...y z grilla nie będzie-chyba,że ktoś inny Ci zrobi
1. Konopki - 15
2. Sonia z małżem - 21
3. Asiunia176 w trójkącie lub solo - 11
4. Cleo33 z wkładem - 12
5. Bluesy w składzie - 203
6. KasiaC + niegrzeczna małżawinka i synalek - 201
7. Zoja62 - tym razem się nie wykręcisz. Przez Ciebie musieliśmy sami wszystko spalić. - 5
8. Katarzyna73 - 5
9. Aniaha z Afryki - 204
10. Pani Admirał, znaczy się DSS jakby kto się pytał - 204
11. Madzia70 z dzieckiem i pięcioma mężami też się pisze na zlot! - 205, 207
12. Sztuka (znaczy się Justyna1975) - cośtam urosło do 90. Podejrzewam, że pozostałe wymiary to 60 i 90. - 14
14. Moja Mama od JoannO - 20
15. Agamaz i Mój Kochany - 19
16. nieszczekliwa Johanka + 1 + starowinka z werwą - 3
17. Angel z M oraz z M (podpadzioch), i ma być osobno - 2 (osobną się do kogoś fajnego wrzuci, a jak sama będzie fajna, to przysunę się do ściany i jakoś u siebie przenocuję, no chyba, że znowu czegoś nie zrozumiałem)
18. Mark
19. krysiekn + Asia
Zara jak ogarnę sytuejszyn to zaktualizuję listę pokoi...
Jeszcze mi kilka osób nie potwierdziło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum