Magda,
czemu nic nie mówisz!! Wytrwania w samozaparciu - od samego początku robisz świetną robotę - podziwiam. Jesteś jednym z niewielu przykładów, że słowo -powołanie- nie zdewaluowało się zupełnie.
Jestem Wam winna podziękowanie..
I DZIĘKUJĘ, z całego serca.
Wątek odkryłam już po moich urodzinach, o których sądziłam, że nikt nie ma pojęcia (j u s i a ... ), ale los sprawił, że akurat w dniu, w którym takie ciepłe słowa były mi chyba najbardziej potrzebne.. Każdy ma czasem gorszy okres, ja akurat miałam. Zobaczyłam ten wątek, spłakałam się i.. stanęłam na nogi
DZIĘKUJĘ, raz jeszcze.
I DZIĘKUJĘ mojemu kochanemu Druhowi, który zawsze jest obok, jest cierpliwy, nieskończenie pomocny i pełen dobrej woli - ZAWSZE. Nie wiem skąd takie zasoby dobroci i taka pojemność serca - ale... zwyczajnie cieszę się, że tu trafił i JEST..
Richelieu zgodził się podjąć trud wspólnego prowadzenia tego Forum (a uwierzcie, że kosztuje to naprawdę wiele trudu) jako Administrator.
Myślę, że wiecie, jak bardzo jest to cenna decyzja.. dla nas Wszystkich
Richelieu zgodził się podjąć trud wspólnego prowadzenia tego Forum (a uwierzcie, że kosztuje to naprawdę wiele trudu) jako Administrator.
Myślę, że wiecie, jak bardzo jest to cenna decyzja.. dla nas Wszystkich
No tak mi sie wydawało, że kolorek sie u Niego zmienił
Gratulacje
Hej, hej, zobaczcie wszyscy, jaki dziś wątek odkopałem
Droga nasza Madziu, wszystkiego naj, Naj, NAJLEPSZEGO !
Z wielkim podziękowaniem za Twoją pracę i za Twój dar tego wspaniałego miejsca w internetowej przestrzeni,
będącego dla wielu z nas takim wirtualnym domem, którego bez Ciebie by tu nie było.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Magdaleno (DSS) wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrówka (bo tego każdemu życzę), szczęścia i radości w sercu, pogody ducha, wszelkiej pomyślności oraz siły, odwagi, miłości i mądrości (wiem, że tego Ci nie brakuje, ale życzeń dobrego, tego co najlepszego nigdy za mało).
Richelieu napisał/a:
Z wielkim podziękowaniem za Twoją pracę i za Twój dar tego wspaniałego miejsca w internetowej przestrzeni,
będącego dla wielu z nas takim wirtualnym domem, którego bez Ciebie by tu nie było.
Pod tym podpisuję się obiema nogami i stópkami też.
Ale gdzie się podziewasz??? Coś ostatnio mało Cię na forum?
[ Dodano: 2011-12-02, 15:05 ]
Oczywiście ręcami (nie nogami) się podpisuję.
o ja
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum