romek, romek, nie do wydOjności piję. Zresztą ja wiem, że Ty wiesz o co kaman ("No aleś mi kupiła!" to sedno ).
A'propos P.
Piękne, czerwone buty mają młodzi!
PS
Kto ma TO zdjęcie: "A z prostatą nie było?!"
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Przepiękna suknia ślubna!Już dawno nie widziałam takiej sukienki!Panna Młoda wygląda wyjątkowo ładnie.Szczere gratulacje dla Państwa Młodych!
A owe czerwone trampki są świetnie dobrane do całego stroju obojga Nowożeńców!
Trampeczki do biesiady góralskiej w sam raz i córeczkę lepiej wyrzeźbić...
Młodym niech się darzy Hej!
Zdjęcia super; to weselisko musiało być wspaniałe...
A głosowanie w prezencie od Forumowiczów młodym wygramy; Hej!
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Powtórzę za Krzysztofem...a Młodym niech się darzy!!;-)
Trampeczki rewelka!;-)
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
A te zdjęcia to pewnie na facebooku, ja nie mam konta, więc po raz kolejny sobie nie obejrzę (tak wiem, że mnie nie ma, bo nie mam konta na fb i tak go nie założę)
ps. a zdjęcia Romka z nie odpowiednimi fajkami są w naszym posiadaniu tylko mają za dużą pojemność, zeby je zamieścić na forum
Mam nadzieję,że pamiętamy o głosowaniu.Właśnie wysłalam 5 głosów i na chwilę obecną mamy 12 825 głosów.Jeszcze jeden dzień czujności i pilnego głosowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum