Stara zasada mówi, że czym się trułeś, tym się lecz, stosowanie jakiś obcych odtrutek może zaszkodzić...
Alka prim jest niebezpiecznie głośna w trakcie rozpuszczania i może poważnie uszkodzić słuch, dlatego najlepsze jest piwko...taki słodki dla uszu szept.
Artur – imię męskie pochodzenia celtyckiego. Powstało ze złożenia dwóch wyrazów wywodzących się z języków celtyckich: Art – niedźwiedź , ur – młody, piękny, kwitnący. Podstawę imienia może także stanowić celtyckie słowo ard – wysoki, szlachetny.
Wypisz - wymaluj - ja
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki:
- Czym się pani tak martwi? Przecież urodziła pani ślicznego, zdrowego synka.
- Ale panie doktorze on jest rudy, mój mąż od razu pozna się, że to nie jego syn.
- Spokojnie, ja to załatwie.
Lekarz wychodzi na korytarz gdzie czeka ojciec dziecka:
- Niech pan mi powie jak często uprawia pan seks z żoną?
- Co tydzień.
- Proszę nie żartować!
- No dobrze, co miesiąc.
- Proszę pana, ja jestem lekarzem i znam się na takich rzeczach, proszę powiedzieć prawdę.
- No dobrze, raz na pół roku.
- To pan idź teraz do żony i zobacz co żeś zardzewiałym narządem zmajstrował.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napiszę Ci tu, że pisałam Ci na gg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro inni mogą pisać, że pisali...
A, to jeszcze Ci napiszę, że jeżeli mi nie odpiszesz <groźba pisemna!> (a wiem, że czytają tacy co by mogli mi się za to do tylnej części ciała dobrać) to do Ciebie zadzwonię! Albo jakoś tak... Wołanie przez rozpacz !
[ Dodano: 2012-09-18, 22:58 ]
12
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum