Witajcie.
Widzę,że rozmowa odnośnie zdjęć trwa.
Oczywiści jak solidarność jajników nakazuje (chociaż ja już swoich nie posiadam) idę w obronie swojej płci
małgosia_43 napisał/a:
Mnie się cos kojarzy, że rzeczone gołe zdjęcia już były (przynajmniej częściowo )
Kobietka ma jednak trochę bardziej utrudniona sprawę niż pan.
Pan obiema rękoma zasłania tylko jedno miejsce , a kobieta?.........musi korzystać ze wspomagaczy(biustonosz) bo jakby się nie satarała i gimnastykowała to nie da rady..... ręce ma tylko dwie
I tak zdjęciem (nomen omen świetnym) Gazda zboczył z tematu imion dla dzieczynek
Myślę, że już nie ma się czego obawiać, że Gazda zboczy z jakiegoś tematu
Może i zboczy ale jak widać wraca No miło, że wrócił, bo można było zobaczyć to i owo ....ale akurat w tym wypadku chyba nie na moją korzyść
Gazda napisał/a:
Anelia coś zacichła...
Ja ? ehmn ....
No jestem, jestem. Czytam ale jakoś tak bezpieczniej się czuję jak siedzę cicho
Myślę jak tu wybrnąć z sytuacji ...
Chyba najlepiej byłoby gdybym i ja zafundowała sobie takiego kaca, może byłabym też taka odważna
Tylko jak ja mam tego kaca załapać skoro jestem nie pijąca
Muszę wrócić do tamtego tematu co by sobie przypomnieć jakie Panie były ze mną, no bo przecież w dyskusji nie brała udziału tylko Anelia
Gazda, ...ech ta Twoja pamięć
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Gazda, ja głupia..ech..
no nie wpisywałam, ale teraz dałam od. to chyba doszło...
Martwilam się o Ciebie :(
Od miesiąca brak wiadomości, człowiek myśli...i myśli...
Kofffany, trzymam kciuki i masz od razu się odezwać, napisać co u Ciebie...bo Ci tyłek...
pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
_________________ Przykro, że daje się osty...nie myśląc :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum