obudzilem sie wlasnie. I co? Glodny jestem. Na to co w bufecie sprzedaja to ja juz patrzec nie moge... A na dodatek dzis mi beda jakiegos patyka do nosa pchac...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
no kurka... Juz "po" jestem. Badal mnie sam Profesor. No i musze przyznac ze: bolalo mniej niz podczas takiego samego badania ktore robili lekarze wojskowi, trwalo krocej, no i przede wszystkim dalo sie zobaczyc i sfotografowac to, czego tamci lekarze nie dali rady... Jutro konsylium. Glodny Gazda z Gliwic.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Badal mnie sam Profesor. No i musze przyznac ze: bolalo mniej niz podczas takiego samego badania ktore robili lekarze wojskowi,
Pan profesor ma świetne podejście przy badaniach. Czekamy na wieści jutro i wracaj nam bo zlot tuż tuż. I przywieź pogodę bo na razie zimnica i śnieg widzę na szczytach Śnieżnika, wiec i u Ciebie na horyzoncie jeszcze zima. Trzymam za jutro.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
E tam śnieg - Mój siedzi teraz w Krynicy i na pogodę nie narzeka .
Nawet już się opalił , i znów będę przy nim straszyć bladością .
Słuchajcie Mój Młody wszystkim w koło opowiada że jedzie z Mamą i Tatą do Gazdy
Ale najlepsze jest to że mówi : tylko jak Ja k...a na pontonie będę pływał jak Mi złodzieje buty do wody ukradli ( co jest faktem )
Ech sama się nie mogę doczekać .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum