vicctory, jestem życiową optymistką, ale niestety i mnie zdarzają się chwile zwątpienia
Małgosiu, to normalne... Raczej mam podejście optymistyczne, tzn. nie takie hurra, ale chcę pozytywnie patrzeć na świat, i mam świadomość, że wolę pozytywnie patrzeć na świat, jednak czasami różne dołeczki się zdarzają.
Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Po wszystkim . Dzięki za zainteresowanie .
Wyniki za tydzień czyli odbiorę je po Bożym Ciele, bo można to zrobić tylko do 16-stej czyli w godzinach mojej pracy .
Ale stwierdzam, że coraz gorzej znoszę kontrast i niezbyt dobrze się czuję po tym badaniu.
Ale stwierdzam, że coraz gorzej znoszę kontrast i niezbyt dobrze się czuję po tym badaniu.
- po kontraście jak i po chemii musimy dużo pić aby wydalić tę chemie jak najszybciej z naszego organizmu. Teraz spokojnie do wyników, na pewno wszystko jest OK na co nadal trzymamy
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
No dobra odebrałam wyniki.
Wynik badania: szyi - 2 fazy/3D oraz twarzoczaszka z kontrastem.
"Stabilizacja. W okolicy podżuchwowej lewej węzeł 7 mm, podbródkowo po lewej węzeł 3 mm. Szyja bez zmian węzłowych. Twarzoczaszka, nosogardło bez cech wznowy."
Porównałam z poprzednim wynikiem i jest dobrze .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum