Tak bardzo mi przykro,że odszedłeś od nas,ale taka kolej rzeczy niestety.
Szczerze współczuję całej rodzinie i najbliższym.
Bardzo będzie mi brakowało tego humoru twardziela.
Żegnaj Jerzyku.
Wchodzę na forum po długiej nieobecności i lecę zerknąć co u Jerzyka, a tu nie ma cię już Jerzyku . Nawet nie wiesz jak mi strasznie smutno . Nigdy cię nie zapomnę kochany pisku ofutrzały . Jeśli to czytasz gdziekolwiek teraz jesteś , a wiem , że tak jest to życzę ci , żebyś był w miejscu, które sobie wymarzyłeś . Do zobaczenia Jerzyku kochany
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Jerzyku, ja nadal tu do ciebie przychodzę i sama nie wiem czego szukam . Twojej obecności ? Jakoś czuję, że nadal tu z nami jesteś . Echhh, ciężko się pożegnać z kimś takim jak ty..........
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Soja, to samo jest ze mną...
Ze świecą szukać człowieka takiego jak Jerzy.
ale że już nigdy nie usłyszę tekstu "wszystkie mi to mówią"
No ......
Juriego nigdy nie zapomnę....
Cudny facet!
Dał mi wiele wsparcia w ciężkich chwilach.
SIT TIBI TERRA LEVIS, Jurku.
Może jeszcze to nie jest nasze ostatnie spotkanie...
Czasem trudno jest wyrazić swoje uczucia... Szczególnie jeśli wraca się po dluższej nieobecności na Forum, gdzie wszystko zmienia się w tak zawrotnym tempie Żałuję że nie pożegnałam się z Tobą wcześniej...wtedy kiedy jeszcze bylo to możliwe. Byleś wyjątkowy....Przekazaleś mi wielki dar - umiejętność dostrzegania piękna w każdym z otaczających nas drobiazgów oraz radowania się nimi nawet wtedy, gdy caly świat wydaje się smutny, szary i nieprzyjazny.... Wybacz że piszę te slowa tak póżno... Znałam Cię tylko wirtualnie, ale nigdy nie zapomnę... Do zobaczenia....po drugiej stronie Tęczowego Mostu....
soja,
Mam nadzieję, że nie zostanę źle zrozumiany...Nie rozumie takiego zachowania a dodatkowo informacja o tym jak bardzo dołuje to innych forumowiczów skłoniła mnie do napisania tych kilku zdań. Bardzo przykro gdy ktoś z nas odchodzi zwłaszcza tych, którzy dali się bardzo polubić tu na forum. Pamiętajmy jednak o tym, że wielu z nas czyta wątki , szuka przypadków podobnych do siebie, szuka tu nadziei. Można oddać cześć i szacunek oraz pamięć o drugiej osobie w inny sposób. Proszę uszanujcie strach, lęk przed śmiercią osób walczących i nie poddawajcie nas niepotrzebnym emocjom. Soja, zakładałaś dział "Dla tych którzy odeszli"...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum