Radi, mnie też było miło poznać Ciebie osobiście Życzę udanej niedzieli i oczywiście jak najmniejszych dolegliwości.
A jak się miewasz? Czy naświetlania dają już Ci się we znaki?
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Świetnie, oby to dobre samopoczucie towarzyszyło Ci do samego końca naświtlań... a kiedy tylko trafią się te smutne dni,zagladaj tu, jest tu mnóstwo ludzi którzy zarażają pozytywną energią
Kochani:) dziękuje za słowa wsparcia...
Jestem już na półmetku mojego leczenia. Jeszcze tylko dwa tygodnie i zobaczę się z moją ciężarną żonką i rodziną. Na początku stycznia mała przychodzi na świat
Pozdrowienia z Warszawy
Przyłączam się do kciuków i życzę, jak najłagodniejszego przejścia i tylko uśmiechniętych dni ;-)
Pozdrawiam serdecznie
[ Dodano: 2012-11-08, 23:00 ]
klikers napisał/a:
z mojej strony też możesz spodziewać się wsparcia duchowego
Z mojej również.
Pozdrawiam Cię Radku serdecznie!;-)
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Dzięki
Jeszcze tydzień opalanie się na "solarium" i jadę do domku...
Niestety pojawiły się efekty uboczne radioterapii, pieczenie i silne bóle w okolicach operowanej pachy na USG wyszedł stan zapalny, ale naświetlań nie można przerwać.
Zaciskam zęby, dostaję leki przeciwbólowe i do przodu
Cieszę się,że jesteś już w domu.Serdeczności dla Ciebie,a szczególne uściski dla Twojej żony i Waszego maleństwa
Podpisuję się pod słowami Sarenki. Pozdrawiam serdecznie i szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia fizycznego bez bólu oraz jak najlepszych efektów leczenia.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum