Byłem prawie o 12 pożniej się opalałem i póżniej symulator.Okazało się że na sam koniec zmienią również kąty naświetlań i muszą sprawdzić na symulatorze.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
To się minęliśmy. Ja byłam kilka minut po 12 (trochę się spóźniłam), bo przedtem byłam w mojej pracy i trochę się zagadaliśmy. W sierpniu czeka mnie powrót do pracy!
To ja byłem wtedy w środku-ja w pracy jestem non stop kolor dziś dostałem sms że już wrzesień mam zajęty Piwnice były zalane 70 cm głębokości niestety.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Wróciłam. I no cóż. Nie jest najgorzej ale nie jest też idealnie. Te dwa mm to faktycznie przyrost. Jednak na chwilę obecną ten przyrost jest zbyt mały i żadna interwencja neurochirurgiczna nie wchodzi w grę. Mogliby narobić więcej szkody niż pożytku bowiem guz jest zrośnięty z pniem mózgu.
Mam zrobić kolejny rezonans za rok i wtedy się okaże co dalej
Szału ni ma ale poradzę sobie. Wygrałam jedną bitwę to wygram i kolejną i jak trzeba bedzie to następną. Aż w końcu wygram wojnę. Ci mi się bedzie jakiś dziki sublokator rządził. Jak już się zadomowił to niech chociaż sie nie rozpycha bo jak nie to won...
Edi, no to faktycznie szału nie ma, ale nie jest najgorzej. Ja mam nadzieję, że nawet jak jest ten niewielki przyrost, to się zatrzyma znowu na co najmniej parę lat.
Zresztą lekarka też uważa, że niewiele będzie się działo, skoro RM masz za rok?
U nas kolejna "niespodzianka" Mój mąż zapomniał o wypowiedzeniu umowy ubezpieczenia samochodu i przyszło nam ponaglenie - musimy zapłacić 780 zł, chociaż samochód mamy ubezpieczony już u innego ubezpieczyciela <bezradny>
ZAŁAMKA
mamanel, skończyła Wam się umowa? czy w trakcie zmieniliście ubezpieczyciela?
Już wiem, to nic nie zmienia.
Agent powinien poinformować Was o konieczności rozwiązania umowy, ewentualnie sam wystąpić z wypowiedzeniem w Waszym imieniu.
Jeśli Was o tym nie poinformował, możecie starać się o zwrot ubezpieczenia w nowej firmie.
Jeśli starym ubezpieczycielem było PZU to donoszę, że 16 czerwca ma wejść ustawa, iż takie powielone ubezpieczenie, po piśmie do PZU że obligujecie się do powrotu w roku 2011 do ich firmy spowoduje że 2011 będziecie mieli OC opłacone bez wzg. na podwyżki.
Jak tylko ta ustawa wejdzie potwierdzę.
Buźka
Madziorku , dzięki za podpowiedź. Byliśmy w HDI teraz mamy wykupione w Liberty. Agent niestety nie wspomniał o konieczności wypowiedzenia umowy. Mąż był dziś w HDI i złożył podanie o rozwiązanie umowy. Ale raczej nie ma szans na przychylność HDI.
Trudno, najwyżej będzie saldo na koncie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum