Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Super. Swietna wiadomosc. Ja tez bylem na kontroli i musze usunac kolejne znamie. Lekarz powiedzial ze na wszelki wypadek wiec jestem pozytywnie nastawiony.
Obertas super wieści!!! Zawsze trzymam kciuki za Twoją lepszą połowę! Pozdrawiam Ania
ps
korzystając z okazji pozdrawiam również Stefanka i również cieszę się że wszystko ok!
Ja nam wizytę w co 17.04 i boje bardzo!! A.
Z głównego wątku ciąg niemerytoryczny tutaj ciągnę...
Moi Mili Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie, ciepłe słowa, wiadomości prywatne.
Jesteśmy pierońsko wielką i niestety ciągle powiększającą się Rodziną osób doświadczonych przez chorobę.
Jakoś dużo tych przypadłości niestety na drodze i nie ubywa ich.
To chyba efekt wielu różnych czynników.
Począwszy od odżywiania, jak i "tempa", czasów mocno zwariowanych w jakich przychodzi nam żyć.
Wyścig szczurów aktualny jak zawsze.
Pogoń za wczorajszym dniem. Mamoną byle starczyło do wypłaty.
Na życie i przeżycie.
Wracając do meritum.
Z Wami jest inaczej.
Z Wami jest lżej.
Człowiek jest takim "zwierzem stadnym". Potrzebuje czyjejś obecności. Miłości.
Czasem fakt, trzeba samotności, lecz nie na długo.
Dziękujemy, że Jesteście.
Wszystkim zdrowia winszujemy tak z okazji, bez okazji.
obertas z małżonką
PS.
Wspaniałe słonko dziś gościło na dworze.
Dym jednak ściele się z kominów czyli pogoda będzie niebawem pod "psem". Ciśnienie wariuje.
obertas, Z większością z Twojego postu się zgadzam, ale gdzie Ty to słoneczko widział ... no jeśli rzeczywiście widziałeś dziś słonko to zazdraszczam i ... jesteś wielki szczęściarz
Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Małżonki
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Czytam Twoje kciuk*asy i dzielnie im sekunduję.
Słonko było i otuchę w sercu wznieciło.
Dziękuję i mocno tak po prostu pozdrawiamy raz jeszcze z dedykacją Ku Tobie.
obertas z małżonką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum