_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
moja Mamusia odeszła dziś rano. Ostatnie dwa dni były straszne, ale już się nie męczy kochana. Dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie, Lekarzom/Moderatorom z forum za profesjonalne, pełne wsparcie i odpowiadanie na wątpliwości.
Wszystkich chorym i ich rodzinom życzę dużo siły, skutecznej walki, a w ostateczności jak najmniej cierpienia.
Znalazłam Twój wpis, nie wiem czy ostatni. Szczere wyrazy współczucia choć spóżnione. Zdaję sobie sprawę, że jesteśmy w krytycznej sytuacji. Ale dojrzewam do tej mysli, że lekarze chyba mają rację, żeby tego nie ruszać. Jesli dojdzie do kolejnej żóltaczki to stan męża napewno się pogorszy, jeśli zrobiliby zespolenie to będzie ingerencja, otwarcie brzucha a to też dobrze nie rokuje. Leczymy teraz niekonwencjonalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum