...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
female .
A Ja pamiętam jak w czasie Ferii zimowych w Rabce , chodziłyśmy dzwonić z budki tel ( na monety )
Wpakowałyśmy się we 2 do budki a tu nagle Pijaczyna do drzwi się dobija i mówi działa tylko na piąche - no to wrzucam 5 zł , a gostek do mnie - na piąche k...a mówię .
Wepchał się do budki przyłożył w aparat z pięści i mówi - no niech tera dzwoni
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
:cmok: female .
A Ja pamiętam jak w czasie Ferii zimowych w Rabce , chodziłyśmy dzwonić z budki tel ( na monety )
Wpakowałyśmy się we 2 do budki a tu nagle Pijaczyna do drzwi się dobija i mówi działa tylko na piąche - no to wrzucam 5 zł , a gostek do mnie - na piąche k...a mówię .
Wepchał się do budki przyłożył w aparat z pięści i mówi - no niech tera dzwoni
Popłakałam się ze śmiechu
:*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum