Żegnaj Droga Basiu
Miałam tę przyjemność poznania Cię na zlocie w maju 2012r. u Gazdy. Ja płakałam Ty przytuliłaś mnie i nigdy nie zapomnę tej chwili. Te nasze rozmowy i choć nie wiele ich było to pozostawiły ślad w mej głowie... Odpoczywaj i śnij .......
Wyrazy współczucia dla rodziny.
Dzisiaj o godzinie 10,20 na Cmentarzu Rakowieckim w Krakowie pożegnaliśmy Naszą Basie . Miałam ten zaszczyt razem z moim mężem towarzyszyć Basi w tej ostatnie drodze , był również wieniec z pięknych czerwonych róż od Przyjaciół z Forum DSS .
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Dziękujemy, soniu...
Wyrazy serdecznego współczucia dla rodziny Basi.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Mro iło pchenel mange kaj tut kamaf. Pchen jek ław me man tutyr na ładziaw
"Moje serce mówi mi, że cię kocham. Powiedz tylko jedno: ja się ciebie nie wstydzę."
Basieńko, kocham Cię bardzo.
Mam nadzieję, że nigdy nie poczułaś się przeze mnie opuszczona.
Zrozumiałam, że Cię już nie ma i tak tęsknię. Żegnaj Kochanie... Zawsze będę z Tobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum