Jestem kochani moi ,ale jakoś z pisaniem kiepsko.Chciałabym napisać ,że jest dobrze ale niestety tak nie jest.Jestem już po 3 dawkach IPI i ciągle czekam aż zacznie działać a to podobno może potrwać nawet kilka miesięcy.Praktycznie nic nie mogę robić bo jestem bardzo słaba i nawet najmniejszy wysiłek powoduje brak tchu i to okropne uchucie duszenia.No i jeszcze pojawiły się guzki na nodze, a własciwie to prawie codziennie pojawia się kolejny.
Ale nic to,jutro jadę na malutkie wakacje do....Gazdy.Mam nadzieję,że dostanę leżak i będę oglądać piękne niebieskie niebo i wdychać zegiestowskie powietrze.A i jeszcze liczę ,że będę mogła posmyrać Romka i dziewczynki. .
Przesyłam uściski i jestem z Wami.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Basiu, miłych zabaw z niebem. Cały czas mam Cię na oku, tzn. czasami widzę, że jesteś obecna na forum. Mam nadzieję, że IPI działa magicznie i cudownie, i tłucze dziada. Przesyłam moc serdeczności
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Berta,
Fajnie, że się odezwałaś
I choć wieści nie są najlepsze to my wszyscy "podglądacze" kibicujemy Ci i razem z Tobą wierzymy, że leczenie zacznie w końcu działać.
Miej udany czas u Gazdy leżakuj, wdychaj żegiestowskie powietrze i oczywiście pozdrów Gazdę
W podziękowaniu za odezwę ślę buziaki i przytulam najmocniej jak potrafię
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Basiu wypoczywaj i wracaj do sił.
Nasze plany ciągle się zmieniają w zależności od tego co niesie nam życie, dlatego Basieńko musimy twardo brać się za nasze uparte raczysko i nie odpuszczać...
Mam nadzieję, że chwile spędzone nad Popradem będą dla Was wszystkich przyjemną odskocznią od codziennych problemów.
Mam nadzieję że Romek już będzie rozrabiał w końcu imię do czegoś zobowiązuję.
Pozdrawiam Wszystkich, Sonię, Andrzeja, bo wiem że są tam i oczywiście Waszych Gospodarzy i całą Twoją Rodzinę, bawcie się i wypoczywajcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum