Witajcie.
Mam pytanie a mianowicie w poniedziałek raniutko przyjadę do Warszawy na dworzec centralny i niebardzo wiem jak najlepiej dojechać do CO.Niestety nie mam nikogo znajomego w Warszawie i muszę jakoś sama sobie poradzić. Może ktoś podpowie,bardzo proszę.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Berta, do metra musisz dojść. Wsiąść w kierunku KABAT, wysiąść na stacji STOKŁOSY, ze stacji autobusem 179, 195 do CO, wysiąść na przystanku Rentgena (bodajże), ludzi się zapytasz to Ci powiedzą.
[ Dodano: 2011-12-30, 21:27 ]
Jak mnie nie powalisz poranną godziną, to w sumie mogłabym Cię 'dowieść' komunikacją miejską do CO (nie mam prawa jazdy i nie jestem zmotoryzowana).
[ Dodano: 2011-12-30, 21:40 ]
Berto z dw. centralnego jest jeszcze autobus 504, który jedzie do Centrum Onkologii. Tak w razie czego. I przystanek, na którym wysiadasz nazywa się Centrum Onkologii.
[ Dodano: 2011-12-30, 21:43 ]
Teraz jest kwestia czasu, czy z przesiadką, ale metrem zajmie Ci mniej czasu niż tym autobusem 504.
Jeśli byś korzystała z opcji metro+autobus to dobrze jest kupić bilet dobowy.
Napisz o której godzinie rano, to może się uda, abym Cię dowiozła.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum