ania22222, napisała, w wątku mnerytorycznym: "... boję się ale dam radę...", brawo, to jest właściwa postawa. Zaciskamy zęby i mimo strachu, nie dajemy się temu 'gadowi', zaczynamy walkę... tak zaczynamy, bo my jesteśmy z Tobą
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dziekuje ,jestem slaba psychicznie ,mam pytanie cz chemia bedzie silna czy slaba? i jakie rokowania?
[ Dodano: 2015-03-11, 22:09 ]
wiem tylko ze naswietlana tez bedzie zdrowa strona szyi
Dasz rade wierze w Ciebie i tymam kciuki Aniu
_________________ Jeżeli najbardziej niewinne i bezbronne dziecko nie może czuć się bezpiecznie w jakimś społeczeństwie,
wówczas już nikt bezpiecznie czuć się w nim nie może!
onszula, Dzieki jasne ze dam , bo nie jestem sama z tym
Ania, bo jak przyjedziesz do mnie, to dostaniesz klapsy głowa do góry i tel przy sobie NIE DOŁUJ SIĘ
_________________ Jeżeli najbardziej niewinne i bezbronne dziecko nie może czuć się bezpiecznie w jakimś społeczeństwie,
wówczas już nikt bezpiecznie czuć się w nim nie może!
niom juz 3 we wtoerk chemia rano i poznij radio wiesz jak teraz codziennie jestem w CO to sie naslucham , ale ci co maja chemie pokonaja dziada a jak do konca nie maja radio jeszcze, a u nas tylko radio musi go pokonac chemie mozna powtarzac radio nie podrawiam
Aniu trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki.
W zeszłym roku przechodziłam to samo i z tym samym. Mam się dobrze i najważniejsze - żyję
Nie będzie lekko ale liczy się efekt końcowy. Walcz i się nie poddawaj.
Ściskam Cię mocno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum