To super że tomografiawyszła dobrze. reszta też wróci do normy. Miałaś przecież ogromne dawki napromieniowania i pewnie dlatego rehabilitacja trwa tak długo. Trzymaj się i zapomnij o chorobie ale odzywaj się tu czasem.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
zoi, gratulacje wielkie w takim razie! Strasznie się cieszę razem z Tobą, wyobrażam sobie jak musiałaś się powstrzymywać od skakania z radości po ulicy :)
Dziękuję wam wszystkim bardzo, a jeszcze bardziej pragnę, żeby wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi Żeby skończyły się wszystkie cierpienia i koszmary. Jesteście kochani
Zoi bardzo sie cieszę że wynik masz dobry. Ty już swoje przeszłaś.
Mój wynik będzie pewnie około 10 lutego. wizytę u laryngologa mam 15 a u radioterapeuty 22 lutego. Jak dostanę pet to będę wiedziała czy szukac dobrego onkologa. Wybiorę się też z pewnoscia do mojej pani doktor która mnie operowała. tymczasem jesy o.k.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum