witaj
gaba58,
Spróbuje odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania po kolei.
| gaba58 napisał/a: |
| Oszołom mnie zainteresował o tyle, że chciałam zapytać czy ktoś to doczytał do końca, ale wątek był od razu zamknięty, był na dziale tymczasowym - bliżej nie potrafię go określić bo twórczość jakkolwiek długa nie zostawiła w mej pamięci żadnego śladu |
- owszem, posty w/w cytuje:"oszołoma" doczytał cały Zarząd Fundacji Dum Spiro Spero- widocznie twórczość tego Pana nie zawierała żadnych znaczących danych skoro umknęły one osobie tak wnikliwej i dokładnej jak Ty
-my niestety pamiętamy je dokładnie. A teraz serio.
| Czy z forum może coś zniknąć bez śladu? |
może, najpierw ląduje w dziale tymczasowym, po dyskusji i zajęciu stanowiska w danej sprawie- Zarząd,postanawia ukryć posty w całości, a forumowicz zostaje zablokowany lub wykasowany z blokadą wejścia na forum. Dzieje się tak w sytuacji gdy posty osoby piszącej są krzywdzące dla innych forumowiczów, wzbudzają agresję lub dają bezpodstawne złudne, niczym nie poparte nadzieje, lub namawiają do niekonwencjonalnych metod łamiąc tym samym regulamin forum. | gaba58 napisał/a: |
| Czy dopuszczalne jest zmienienie czegokolwiek z przeszłości - nie mówię o sytuacjach gdy ktoś prosi moderatora o drobną poprawkę wpisu, ale np skreśleniu całego wpisu po roku lub dłużej |
NIE takich praktyk na forum nie było i nie będzie, posty są monitorowane na bieżące- nikt nie zmienia ich "po czasie".
Nie kasujemy również wątków na życzenie forumowiczów- szczególnie tych zawierających merytoryczne wsparcie w chorobie. Służą one innym potrzebującym jako lektura przybliżająca obraz choroby i leczenia.
| Jest zapis w regulaminie, że wpisy są własnością forum, ale nigdzie nie doczytałam się gwarancji, że pozostaną nienaruszone. |
trafnie zauważone, Zarząd dopilnuje i uzupełni zapis. Naruszanie postów mijało by się z celem prowadzenia forum. Równie dobrze moglibyśmy pisać posty pod różnymi nickami i odpowiadać sami sobie. Tylko po co?
| Zakładamy fair play, ale teraz gdy forum jest jakby formą działania fundacji myślę że to powinno być bardzo jednoznaczne określone. |
Racja. Bez względu na to czyją własnością i formą działania jest forum, musi być Fair Play. Takie założenia są naszym celem.
Pozdrawiam M