basik78, u mnie wszystko ok.
Ostatnia moja wizyta w ZCO była w maju. Dostałam skierowanie na PET, wyniki przyszły na maila ze względu na koronę. Umówiona byłam z lekarzem, że jak wynik będzie ok to zwyczajnie pojawię się w listopadzie na kontroli, chyba, że coś się zadzieje to od razu przyjade. Z racji tego, że wszystkie badania (oprócz PET i rezonansów jeśli są zlecane jak coś mi dolega) robię prywatnie u siebie na miejscu, stwierdziłam, że nie ma sensu jechać do kontroli. Oczywiście badania wszystkie zrobiłam. Zadzwoniłam do rejestracji, przełożyłam wizytę na za pół roku, powiedziałam, że wszystkie badania mam dobre, pani sama stwierdziła, że nie ma co się pchać w czasie pandemii skoro nic się nie dzieje. Wizytę mam zaplanowaną w maju i nawet jeśli wyniki będą dobre to będę chciała jechać, bo lekarz co roku wystawia mi skierowanie na PET, mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów.
Korzystając z okazji przesyłam najserdeczniejsze życzenia Twojej Rodzince a także Wszystkim, którzy tu zaglądają. Wszystkiego dobrego, spokojnego Nowego Roku!